Ingrediencie:
50 dkg hladká biela špaldová múka
2,5 dl sladká smotana
3 PL cukor
1 KL soľ
2 vajcia
10 dkg maslo
2,5 dkg droždie
Na plnku: 15 dkg orieškový krém / nutella
Do smotany primiešame cukor a rozdrvíme droždie. Vajíčka rozmiešame s roztopeným maslom, pridáme smotanové droždie, múku a na koniec soľ. Pripravíme hladké cesto, ktoré necháme cez noc odpočívať v chladničke.
Na druhý deň cesto vyberieme z chladničky a necháme cca. pol hodinu prehriať. Cesto vyvaľkáme na cca. 30×25 cm štvorec a potrieme nutellou. Štvorec začíname rolovať oboma stranami naraz a to dlhšou stranou, kým sa na nám nespoja obe strany. Krájame 1 cm pásiky , ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Konce poupravujeme prstami do tvaru srdiečok.